Iedere week nieuwe deals

Iedere week scoor je bij Stoervlees.com de állerbeste deals. Van dikke Ierse Hereford Tomahawk Steaks en overheerlijke saté tot verse Ierse Côte de Boeuf.

BBQ recepten

Schijnt het zonnetje al of gaat deze schijnen? Dan is het de hoogste tijd voor BBQ! Of je nu zin hebt in een lekker mooi stuk vlees, lekkere spiesjes, burgers of worstjes of een heerlijke groentegerecht. De barbecue is een geweldige manier om extra smaak te geven aan jouw gerecht. Het is nog eens gezellig en leuk ook. Stoervlees helpt je graag de zomer (of winter, herfst & lente) door met onze mooie BBQ recepten. Blader er hier doorheen of vind hier gelijk ons assortiment rundvleesvarkensvlees of gevogelte

Culinaire recepten​

Ons kwaliteitsvlees is natuurlijk niet alleen geschikt voor op de barbecue maar ook uitermate geschikt voor in de pan of in de oven. Sta je graag in de keuken en maak jij het allerliefste culinaire wereldgerechten of stoofpotjes? Laat je dan verassen door onze recepten van over de hele wereld. Stoervlees.com geeft je de lekkerste culinair eten recepten en hadige tips & tricks om dit gerecht succesvol te maken. Bon appetit!