Herroepingsrecht verse producten

Natuurlijk staan wij als Stoervlees achter onze producten en dienen deze in goede staat en lijn met jouw verwachtingen aan te komen. Is dat niet het geval? Dan doen we daar niet moeilijk over. Neem contact op en dan kijken wij samen met jou naar de oplossing die het beste schikt. Zolang het maar naar volle tevredenheid wordt opgelost! Zorg ervoor dat je jouw bestelnummer en een foto van het desbetreffende product of de desbetreffende zending bij de hand hebt. Zo kunnen we jou het snelste tot dienst zijn.

Voor verse producten met een korte houdbaarheid geldt de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen nietDit betekent ook dat de bestelling na 17:00 van de werkdag vóór levering niet meer geannuleerd kan worden.

Het annuleren of wijzigen van jouw bestelling

Wil je jouw bestelling op tijd annuleren of wijzigen? Neem dan een dag voor levering voor 17:00 contact op met onze klantenservice, dit kan via info@stoervlees.com, Whatsapp (031 642838437) óf je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085-0049684.

Garantie

Wij staan als verkoper in voor de kwaliteit voor onze producten. Onze producten moeten namelijk wel beantwoorden aan de redelijke verwachting die je hiervan als klant mag hebben. Mocht er onverhoopt iets mis zijn, dan vernemen wij dat graag en gaan wij gezamenlijk op zoek naar een passende oplossing. Deze ‘wettelijke garantie’ geldt onverminderd eventuele extra aangeboden garanties.

Herroepingsrecht producten zonder houdbaarheid

(Enkel van toepassing bij producten zonder houdbaarheidsdatum) Bij de aankoop van producten heeft iedere consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Meer informatie over herroepingsrecht met betrekking tot producten zonder houdbaarheidsdatum kun je vinden in onze algemene voorwaarden

Gevolgen van de herroeping

(Enkel van toepassing bij producten zonder houdbaarheidsdatum) Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Terugbetaling

De terugbetaling van versproducten houdbaarheidsdatum zal gebeuren middels hetzelfde betaalmiddel als waarmee je oorspronkelijke de transactie hebt verricht. Hier worden uiteraard geen extra kosten voor in rekening gebracht. Het vergoeden of eventueel omruilen van producten gebeurt altijd in overleg met de klant.

(Enkel van toepassing bij producten zonder houdbaarheidsdatum) Wij mogen wachten met terugbetaling van eventuele niet versproducten (dus geen vleesproducten) tot wij de producten hebben ontvangen of jij heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als jij de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening wanneer de herroeping niet onder garantie plaatsvind.

Ons retouradres

Ondanks dat jouw bestelling met de grootste zorg wordt klaar gemaakt, kan het voor komen dat het niet (helemaal) naar wens is. Neem ook in dat geval contact met ons op. We komen graag samen met jou tot de juiste oplossing. Heb je een klacht over het vlees, maak dan een foto van het vlees en het etiket en mail of app deze aan ons. 

Je kan ons bereiken via de onderstaande kanalen of via de WhatApp chat op onze website (enkel op mobiel):

E-mail: info@stoervlees.com
Telefoon: 085-0049684
Facebook: facebook.com/stoervlees
Instagram: instagram.com/hetstoerstevlees
Whatsapp: (031) 65384837

Ons retouradres & postadres is: 

StoerVlees.com BV
Goorsteeg 3
6741 TA Lunteren

Overige informatie:

KVK 68302606
BTW nummer NL857382950