• Bericht auteur:
  • Bericht gepubliceerd op:20/05/2022

Per 1 juni aanstaande draagt StoerVlees.com haar activiteiten over aan Niels Bijl. Met deze overname wordt de ingeslagen weg voortgezet en mag je blijven rekenen op de kwaliteit die je van ons gewend bent. Bovendien komen er met dank aan Niels nieuwe mogelijkheden waar jij als klant van gaat profiteren (denk o.a. aan uitbreiding van het assortiment).

Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van Slager Melis zijn we in de afgelopen periode op zoek gegaan naar een partij die de zorgvuldig opgebouwde activiteiten van StoerVlees.com wilde overnemen. Deze zoektocht bracht ons bij Niels. Niels is geen onbekende in de (online) vleeswereld. In de afgelopen jaren heeft hij zich o.a. ingezet voor Vuur en Rook en Home Made vleesspecialiteiten. Met veel passie en enthousiasme zal hij de activiteiten van StoerVlees.com per 1 juni aanstaande voortzetten. Niels: “Ik ben enthousiast over StoerVlees.com. De onderscheidende kwaliteit, het verse product, het persoonlijke contact met de klant en de kansen die er liggen, maken dat ik vol enthousiasme de taken van Slager Melis ga overnemen.”

Tot slot, nog een persoonlijke noot van het team van StoerVlees.com: “Graag willen we jullie bedanken voor de fijne contacten, jullie mooie bestellingen en het vertrouwen. We zijn een aantal jaren geleden aan het avontuur begonnen en hebben ‘de reis’ als super leuk ervaren, vooral dankzij jullie. Het is nu tijd voor andere dingen en met plezier en vertrouwen dragen wij het stokje over aan Niels. Niels, maak er wat moois van!”