KLANTENSERVICE

Voor al jouw vragen

Zoek

Heb je een vraag over ons aanbod, onze werkwijze of iets anders? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Onderstaand vind je alle manieren om contact met ons op te nemen. Wij helpen je natuurlijk graag verder! Hieronder vind je ook een lijst met veelgestelde vragen. Wellicht wordt die van jou zo al beantwoord!

Je kunt ons bereiken via de onderstaande kanalen of via de WhatApp chat op onze website (enkel op mobiel):

E-mail: info@stoervlees.com
Telefoon: 085-0049684
Facebook: facebook.com/stoervlees
Instagram: instagram.com/hetstoerstevlees
Whatsapp: (031) 642838437

Veelgestelde vragen

zit die van jou er al bij?

Onze bezorgpartner Trunkrs biedt 5 bezorgmomenten aan waaruit jij kunt kiezen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag & vrijdag. Trunkrs levert de pakketten altijd tussen 17:00 en 22:00 af. Zo is de kans dat jij thuis bent het grootst en hoef je geen vrij te nemen van je werk. Je kunt bij het voldoen van de bestelling zelf aangeven welke leverdatum jou het beste uitkomt. 

Let wel op: de leverdatum is indicatief. Het kan helaas altijd gebeuren dat de bezorger in verband met bepaalde omstandigheden het pakket niet op de aangegeven leverdatum kan bezorgen. Je ontvang op de dag van levering automatisch een Track & Trace code per mail. Middels deze link kun je zelf jouw pakket in de gaten houden. Je ontvangt de mail rond 14:00 uur s’middags.

Jouw bestelling wordt in Nederland op de ochtend van levering door Trunkrs bij ons opgehaald en tussen 17:00 en 22:30 geleverd op de door jou geselecteerde dag. Onze verzenddozen bevatten een herbruikbare isolatiezak of recyclebare thermo inlays. Ook zorgen wij ervoor dat er altijd voldoende herbruikbare en recyclebare koelelementen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat jouw bestelling hardstikke koel blijft. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jij de verpakking zo gemakkelijk mogelijk kunt recyclen, hergebruiken of weggooien.

PS: Je kunt zelf ook deze koelelementen gebruiken om bijvoorbeeld je bier te koelen op een warme zomerse dag 😉 Gooi ze na ontvangst gewoon in jouw vriezer.

 

Vrijwel alle versproducten worden in een vacuumverpakking geleverd. Per product wordt op onze website aangegeven of deze vers of diepgevroren door ons is opgeslagen. Er zijn wel uitzonderingen op de regel, zo worden diverse producten (bijvoorbeeld pulled pork of ossenstaart) geleverd in een gasbak om ervoor te zorgen dat deze in goede orde bij jou thuis arriveren. Dit is een verpakking met beschermende atmosfeer.

Op al onze producten zit een label met houdbaarheidsdatum. Het is mogelijk om de producten thuis zelf in te vriezen en 
daarmee de houdbaarheid aanzienlijk te verlengen. Voor producten die uit diepvries geleverd worden (zie product omschrijving) kunnen deze soms lichtelijk ontdooid zijn. Wij raden aan om deze bij levering in de vriezer te bewaren of dezelfde dag te consumeren. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

 

Bestellen bij StoerVlees.com is super simpel. Met een paar drukken op de knop, bestel je wat je wilt. Bovendien kies je bij het afrekenen zelf je bezorgdatum. Je bestelling wordt bezorgd via bezorgdienst Trunkrs. Trunkrs levert tussen 17.00 en 22.00 op de door jou gekozen bezorgdatum. Op de dag van levering ontvang je van Trunkrs rond 14:00 uur een e-mail met Track & Trace code. Het vlees is verpakt in een isobox en is voorzien van icepacks om het éxta koel te houden. Bestel je voor 08:00 uur s’ochtends? Dan kun je de levering nog diezelfde werkdag inplannen. 

Bestellingen van meer dan €75,- worden gratis thuisbezorgd. Bestel je voor een lager bedrag? Dan wordt er €7,- aan bezorgkosten in rekening gebracht.

Rond 14:00 op de dag van levering wordt de track&trace verstuurd. Hierin zal de verwachte tijd van aankomst worden aangegeven. Wanneer je toch niet thuis bent is het mogelijk om via de track& trace een alternatief adres aan te geven. Let op, dit kan helaas niet altijd en slechts binnen een beperkte straal. Ook is het mogelijk om aan te geven dat het pakket bij de buren bezorgd mag worden. Zeker weten dat dit goed gaat? Neem dan even contact op met de vervoerder Trunkrs. De contactinformatie vind je in jouw Track & Trace mailtje.

Ben je toch niet van plan om de producten voor de houdbaarheidsdatum te bereiden? Geen probleem, uiteraard kun je ze thuis invriezen voor een later moment. Producten die bevroren geleverd worden kunnen na ontvangst opnieuw de vriezer in. Zelfs als ze (lichtelijk) ontdooid zijn. Zolang de bestelling koel is gebleven (bijvoorbeeld in de verzenddoos met isolatie) is dit geen probleem.

Wil je jouw bestelling op tijd annuleren of wijzigen? Neem dan een dag voor levering voor 17:00 contact op met onze klantenservice, dit kan via info@stoervlees.com, Whatsapp (031 642838437) óf je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085-0049684.

geen zorgen

Niet goed? wij lossen het op.

Natuurlijk staan wij als Stoervlees achter onze producten en dienen deze in goede staat en lijn met jouw verwachtingen aan te komen. Is dat niet het geval? Dan doen we daar niet moeilijk over. Neem contact op en dan kijken wij samen met jou naar de oplossing die het beste schikt. Zolang het maar naar volle tevredenheid wordt opgelost! Zorg ervoor dat je jouw bestelnummer en een foto van het desbetreffende product of de desbetreffende zending bij de hand hebt. Zo kunnen we jou het snelste tot dienst zijn.

Voor verse producten met een korte houdbaarheid geldt de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen niet. Dit betekent ook dat de bestelling na 17:00 van de werkdag vóór levering niet meer geannuleerd kan worden.

Het annuleren of wijzigen van jouw bestelling

Wil je jouw bestelling op tijd annuleren of wijzigen? Neem dan een dag voor levering voor 17:00 contact op met onze klantenservice, dit kan via info@stoervlees.com, Whatsapp (031 642838437) óf je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 085-0049684.

Klachten

Ondanks dat jouw bestelling met de grootste zorg wordt klaar gemaakt, kan het voor komen dat het niet (helemaal) naar wens is. Neem ook in dat geval contact met ons op. We komen graag samen met jou tot de juiste oplossing. Heb je een klacht over jouw bestelling, maak dan een foto van het vlees en het etiket en mail of app deze aan ons. Ben je niet tevreden met de oplossing? Dan is het ook nog mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.