werkwijze

Hoe werkt dat bestellen?

Bestellen bij StoerVlees.com is super simpel. Met een paar drukken op de knop, bestel je wat je wilt. Bovendien kies je zelf je bezorgdatum.  Je bestelling wordt bezorgd via bezorgdienst Trunkrs. Trunkrs levert tussen 17.00 en 22.00 op de door jou gekozen bezorgdatum. Op de dag van levering ontvang je van Trunkrs een e-mail met track&tracecode. Het vlees is verpakt in een isobox en is voorzien van icepacks om het éxta koel te houden.

vlees van topkwaliteit

Gekoeld thuisbezorgd

Jouw bestelling wordt gekoeld door Trunkrs afgeleverd op de door jou geselecteerde bezorgdatum in een speciale koelverpakking. Leveringen vinden plaats tussen 17.00 en 22.00 uur. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun jij zelf je gewenste leverdatum aangeven.

Razendsnel thuisbezorgd

Voor 23:45 besteld? Dan is jouw bestelling de volgende werkdag al in huis! Je kunt ook zelf de leverdatum selecteren die jou het beste uitkomt.

Gratis bezorging vanaf €45

Bestellingen kunnen worden geplaatst v.a. €45,- en worden altijd gratis thuisbezorgd. 

de allerbeste kwaliteit

Passie voor lekker eten. Dat proef je in onze producten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor vers vlees aan een stuk. Heerlijk op de BBQ, in de pan of oven!

Selecteer zelf je bezorgdatum

Doorgaans levert Trunkrs de bestelling s’avonds bij jou af. Vermoed jij op de leverdatum niet thuis te zijn? Plan zelf gemakkelijk jouw leverdatum in!

Vragen? App, bel of mail ons

Heb je niet kunnen vinden wat jij zoekt of zijn er vragen omtrent jouw bestelling of ons aanbod ontstaan? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! 

Verpakking & houdbaarheid​

Op al onze producten zit een label met de houdbaarheidsdatum. Alle verse vleesproducten worden individueel vacuüm verpakt wat resulteert in een lange houdbaarheid van minimaal 5 dagen. Bij producten met een hoog gewicht kan het voorkomen dat deze uit 2 delen bestaan om tot het gewenste gewicht te komen. Het is mogelijk om de producten thuis zelf in te vriezen en daarmee de houdbaarheid aanzienlijk te verlengen. Voor producten die uit diepvries geleverd worden (zie product omschrijving) kunnen deze soms lichtelijk ontdooid zijn. Wij raden aan om deze bij levering in de vriezer te bewaren of dezelfde dag te consumeren. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Het volgende is nog belangrijk om te weten:

  1. Wij hanteren een minimale bestelwaarde van €45,-
  2. Bestellingen worden gratis thuisbezorgd. 
  3. Wij bezorgen in heel Nederland met uitzondering van de waddeneilanden.
pexels-rodnae-productions-8523181