Wij zijn gek van vlees!

Passie. Passie voor lekker vlees. Passie voor het slagersvak. Passie is mijn grootste drijfveer geweest om te starten met StoerVlees.com. In mijn ruim 40 jaar tellende carrière in het vlees, heb ik ontzettend veel lekkers mogen proeven. Via StoerVlees.com maken we de lekkerste en stoerste stukken verkrijgbaar voor jou!

 

Eind 2016 heb ik StoerVlees.com bedacht en medio 2017 zijn we ‘live’ gegaan. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gewaardeerde speler op de vleesmarkt en maken we dagelijks klanten blij met onze producten. Van BBQ’ers tot kookgekken….. En daar doen we het voor! Voor dat ene complimentje van jou (stuur ze gerust, vinden we leuk) is ons team o.l.v. ‘vleesgoeroe’ Henny, ‘marketeer’ Bram en ondergetekende elke dag weer druk in de weer.

StoerVlees.com is dé webshop voor meatlovers!

Wij onderscheiden ons door topkwaliteit vlees tegen een eerlijke prijs aan te bieden en dat ook nog eens VERS (en gekoeld) te bezorgen.

Bij ons kan je altijd rekenen op:
• Stoere stukken vlees van topkwaliteit, ingekocht bij toonaangevende slachterijen
• Vlees van goed gehouden dieren; dierenwelzijn staat bij ons op 1!
• Vers vlees (niet ingevroren dus, op een enkele uitzondering na)
• Vlees voor een faire prijs. Vergelijk onze prijzen gerust!

Deel jij onze passie voor lekker vlees? Bekijk onze stoere stukken dan eens. Ik weet zeker dat je verrast zal zijn door ons aanbod.

Geniet ervan!

Groeten,
Slager Melis

Initiatiefnemer van StoerVlees.com

PS. heb je vragen over ons vlees, over gerechten of mis je bepaalde producten? Neem dan contact op. We zijn je heel graag van dienst!

Sluit Menu
×

Winkelmand