OVER ONS

wij zijn gek van vlees

Passie. Passie voor lekker vlees. Passie voor het slagersvak. Dat proef je in onze producten. Bij ons ben je aan het juiste adres voor vers vlees aan een stuk, steaks, dikke spare ribs en nog veel meer. Heerlijk op de BBQ, in de pan of oven! Via StoerVlees.com willen wij lekker vlees beschikbaar maken voor echte meatlovers. En dat tegen een faire prijs!

Eind 2016 is de formule van StoerVlees.com bedacht en medio 2017 zijn we ‘live’ gegaan. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een serieuze speler op de vleesmarkt en maken we dagelijks klanten blij met onze producten.

vlees van topkwaliteit

Ons doel is om jou te laten genieten van dat wat je bereid. Een culinaire ervaring, maar dan thuis. Of je nu barbecue gek bent of het heerlijk vind om de hele avond in de keuken te staan, wij vinden het belangrijk dat je hierbij gebruik maakt van top vlees. Je kunt vlees perfect bereiden, maar als het stukje vlees geen kwaliteitsvlees is dan ga je dat natuurlijk merken. Zonde en nergens voor nodig vinden wij. Bij ons ben je aan het juiste adres voor vers vlees aan een stuk, steaks, dikke spare ribs en nog veel meer. Heerlijk op de BBQ, in de pan of oven! Via StoerVlees.com willen wij lekker vlees beschikbaar maken voor echte meatlovers. En dat tegen een faire prijs!

StoerVlees.com is dé webshop voor meatlovers!

Bij ons weet je wat je koopt:

• Stoere stukken kwaliteitsvlees
• Geselecteerd bij toonaangevende slachterijen
• (H)eerlijk vlees; wij hebben dierenwelzijn hoog in het vaandel staan
• Eerlijk geprijsd
• Persoonlijke service: bel, app of mail ons voor al je vragen!

pexels-rodnae-productions-8523181

LAAT JE INSPIREREN & informeren

RECEPTEN, TIPS, TRICKS & meer

Deel jij dezelfde passie voor vlees, barbecue en koken? Mooi! Dan wil je natuurlijk ook alles te weten komen over mooie stukken vlees, rassen, hoe te bereiden en nog véél meer. Bijvoorbeeld hoe dat ene stuk vlees nou heet, was het nu flat iron steak of sucade? Tri tip, ezel of maminha? Wij proberen je middels onze blogs & recepten wegwijs te maken en alles overzichtelijk te presenteren. Zo vindt je op onze website een tal van heerlijke recepten en tips/tricks in de vorm van blogs. Weet je ‘t eventjes niet meer of heb je vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij doen ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen.

ONS RUNDVLEES

Irish, Irish Hereford, Scotch prime & meer

Bij StoerVlees.com hebben we dierenwelzijn hoog in het vaandel staan. Een goed leven van het dier proef je terug in de smaak van het vlees zoals bij ons rundvlees. Maar wat betekent dat, een goed leven? Voor ons is het van doorslaggevend belang!

Familiebedrijven

Verreweg het grootste deel van ons rundvlees komt uit Ierland of Schotland. Ierland en Schotland kenmerken zich door kleine veehouderijen (geen massaproducties), die vaak van vader op zoon worden overgedragen. De meeste boeren hebben veel grasland. De runderen hebben dus alle ruimte om lekker te grazen. En dat is belangrijk. Want hoe meer bewegingsruimte, hoe beter de vetverdeling in het vlees en dus… hoe malser het is! Daarnaast hoeft dit vlees minder kilometers af te leggen om Nederland te bereiken én weten wij zeker dat het vlees traceerbaar is en voldoet aan alle eisen, bijvoorbeeld het PGI label.