Over ons

Mijn naam is Melis de Waard en ik ben al meer dan veertig jaar slager. In 2017 heb ik het initiatief genomen om de online winkel StoerVlees.com op te richten. Hier kun je met een druk op de knop de lekkerste vleesproducten bestellen voor een scherpe prijs. We hebben er echt verstand van; kijk maar! 

Passie voor vlees
Mijn passie voor vlees ontstond bij mijn eerste bijbaantje in een slagerij. Op een dag kwam er vlak voor sluitingstijd een vrouw binnen voor kogelbiefstuk, maar de vitrines waren al leeg. Mijn baas liep naar de koelcel, waar het vlees hing. Hij kneep erin en riep: dit is een mooi stuk! Ik vond hem maar een showmaker: al het vlees leek immers hetzelfde. Toch had ik het bij het verkeerde eind. Toen ik zelf de kogelbiefstuk moest aanwijzen, kwam ik niet verder dan soep-, braad- en stoofvlees. Die veelzijdigheid van vlees fascineerde mij zo, dat ik het slagersvak in ging. Nu, jaren later, weet ik het mooiste stuk kogelbiefstuk precies te vinden!

Vleesliefhebber?
Ben jij, net als ik, een echte vleesliefhebber? Proef dan van het assortiment. Heb je vragen, neem dan gerust contact op. 
Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van nieuwe producten, acties en krijg lekkere recepten en tips.